Denk je mee over onze sociale mediastrategie?

Kom werken bij Studium Generale TU Delft!

Vacature student-assistent social media Studium Generale TU Delft

Hoe gevaarlijk is AI? Hoe ver zijn we met de energietransitie? Wat kunnen we leren van niet-Westerse filosofieën?

Studium Generale (SG) organiseert lezingen, workshops, talkshows en filmvertoningen over de rol van technologie in onze maatschappij en over actuele maatschappelijke ontwikkelingen, en bevraagt die kritisch. Het doel: de academische horizon van studenten, medewerkers en inwoners van Delft verbreden.

Wil jij hieraan bijdragen? Kun je goed schrijven? Weet je hoe je social media moet gebruiken om doelgroepen te bereiken? Heb je een brede academische belangstelling en gevoel voor actualiteit? Kom dan werken bij Studium Generale TU Delft!

Vanuit jouw functie denk je mee over de social mediastrategie van Studium Generale en speel je een belangrijke rol in de uitvoer hiervan. Hoe maak je complexe wetenschappelijke vraagstukken aantrekkelijk voor een breed publiek? En, hoe kunnen we onze doelgroepen effectiever en duurzamer bereiken via social media?

Wat je gaat doen:

• Je creëert en coördineert content voor Facebook, Twitter, Youtube en de website
  • Je draagt bij aan de opbouw en beheer van het SG Instagramaccount (en eventueel andere social mediakanalen, zoals Linkedin)
  • Je bedenkt samen met het team strategieën en campagnes die bijdragen aan het bereiken van onze doelgroepen
  • Je draagt de boodschap, beeldtaal en huisstijl van SG consistent uit
  • Je voert ondersteunende taken uit ten behoeve van de migratie naar de nieuwe website

Jij kunt dus:

• Goed (wervend) schrijven in zowel het Nederlands als Engels
  • Denken en werken op HBO/academisch niveau en binnen een universitaire context
  • Gestructureerd en planmatig werken
  • Goed omgaan met deadlines

Ervaring met Adobe Illustrator en/of Indesign is een pré, net als ervaring met het bewerken van video en audio