The Final Frontier: Defensie in de ruimte

Ben jij benieuwd naar hoe een voormalige startup uit Delft satellieten maakt en wat die kunnen? Wil je weten wat de luchtmacht daar vervolgens mee doet? Zorg dan dat je bij de lezing bent om alles te horen over deze Final Frontier!

Commandant Luchtstrijdkrachten Dennis Luyt en Jeroen Rotteveel, CEO van ruimtevaartbedrijf ISIS* spreken over de Nederlandse defensiestrategie en -technologie in de ruimte. Na afloop ben je van harte welkom op de receptie om na te praten.

Luitenant-generaal Dennis Luyt heeft als Commandant Luchtstrijdkrachten de leiding over de Koninklijke Luchtmacht. Hij is sinds 1981 actief in verschillende functies bij de Luchtmacht en voert sinds 2016 het bevel over het Commando Luchtstrijdkrachten.

Jeroen Rotteveel richtte tijdens zijn afstuderen aan de TU Delft met medestudenten het bedrijf ISIS op. Dit bedrijf specialiseert zich in de ontwikkeling van kleine satellieten. Naast zijn werk als CEO van ISIS zetelt hij in het bestuur van SpaceNed, de organisatie van Nederlandse ruimtevaartbedrijven, en AMSAT-NL en de Delfi Foundation.

*Innovative Solutions in Space (www.isispace.nl)

15:45 Inloop, toegang is gratis, Collegezaal C, Aula TU Delft
16:00 Aanvang

– Jeroen Rotteveel, CEO, ISIS
– Luitenant-generaal Luyt, Commandant der Luchtstrijdkrachten

17:50 Afsluiting
18:00 Borrel (Begane grond Aula)

Georganiseerd door Jonge Atlantici/YATA Netherlands