UFO’s, of waarom heb ik geen supervette UFO gezien?

Recording: UFO’s, of waarom heb ik geen supervette UFO gezien?

UFO’s, of waarom heb ik geen supervette UFO gezien?

UFO’s worden in de volksmond nog gemakkelijk terzijde geschoven als onzinnige fantasieën, maar feit is dat er steeds meer betrouwbare bronnen zijn die ‘iets’ gezien hebben. Wat voor ‘iets’? Tja, dat weten wij nou net niet!

Toch wil Coen Vermeeren, docent Lucht- en Ruimtevaarttechniek dit soort vragen stellen. Welke feiten hebben we precies? Hoe kunnen we feiten van fictie onderscheiden? Wie weet wat? Wat zijn de verwijzingen in het verre en recente verleden naar UFO’s? Hebben we dan een beeld wat ‘ze’ hier komen doen? Wat zou jij doen als je door de ruimte en tijd kon vliegen? Kunnen we iets slims zeggen over de technologie die ‘ze’ gebruiken? En ja, heb jij al een UFO gezien? Of zijn er goede redenen waarom jij ze nog niet gezien hebt?

Coen Vermeeren hield december vorig jaar een inleidende lezing over UFO’s voor studenten Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek die je online kunt bekijken. Vanavond wordt die lezing opnieuw vertoont om 19.30 uur voor mensen die hem nog niet gezien hebben. Vanaf 20.30 uur gaat Vermeeren er in zijn lezing op door. Na afloop is er nog gelegenheid om ervaringen uit te wisselen en uiteraard om brandende vragen te stellen.