International Festival of Technology: Professoren in de Theaterarena

Toegang: €7,50

Ontmoet de mens achter de wetenschapper

Speciaal voor het International Festival of Technology ontmoeten drie wetenschappers van de TU Delft elkaar in de arena van Theater de Veste. De onderzoekers nemen u mee in hun uiteenlopende vakgebieden, zoeken waar de overeenkomsten en uitdagingen liggen én laten zien en horen dat hun passie niet alleen ligt in de wetenschap. Ze geven een kijkje in de toekomst en tonen de mens achter de wetenschapper.

Line-up

Onder leiding van cabaretier, columnist, onderzoeker en ontwerper Jasper van Kuijk verkennen Mick Eekhout (Bouwkunde), Cynthia Liem (Multimedia Computing) en Diemer de Vries (Hoorbare Akoestiek) hun grenzen. Liza Ferschtman, artistiek leider van het Delft Chamber Music Festival 2015 zorgt voor een muzikale omlijsting en een bijzonder optreden met een aantal van deze topwetenschappers.

Professoren in de theater arena is een productie van Theater de Veste en TU Delft en krijgt komend theaterseizoen een vervolg op dinsdag 27 okt, 1 dec 2015 en 2 feb en 29 mrt 2016. Ook dan is Jasper van Kuijk gastheer en gespreksleider.

Visit the location's website here.