Kick-off Robo Challenge: Wie verleidt Agatha?

Kan een robot verrassen en verleiden? Je gaat het vanavond meemaken. Door de innemend goede spreker over rabbit holes Rosa Frabsnap, door de geboorte van een nieuw Delfts diersoort. En door twee workshops over ‘verrassen’ en ‘robots maken’ van Guido Bevers en Frank Karrenbeld. En we doen de kick-off van de Robo-challenge: het ontwikkelen van een verleidingsrobot voor het Agathaplein. Doe jij mee?

Kan jij een robot laten verrassen en verleiden? Die uitdaging staat centraal tijdens de kick-off van de Robo-challenge ‘Wie verleidt Agatha?’ Deze nieuwe challenge daagt je uit: Wie bouwt er mee aan een verleidingsrobot op het Agathaplein? Maar de avond is niet alleen interessant voor de mogelijke deelnemers van de challenge. – Voor iedereen belooft het een inspirerende en dynamische bijeenkomst te worden.

Hoe kan jouw werkelijkheid worden meegezogen in een steeds reële fictieve wereld? – luister naar het innemende verhaal van Pervasive Game Designer Rosa Frabsnap. Is de robot een dier? – ben bij de geboorte van een nieuw Delfts diersoort door Frank Karrenbeld, Xander Peppelenbosch en Jeroen Ruiten. Hoe verras en verleid je op straat?– Beeldend kunstenaar en straattheatermaker Guido Bevers neemt ons mee in verschillende ontmoetingen en prikkelt ons met ideeën over interactie en verrassing. Hoe bouw je een communicatieve robot? – volg de workshop van Frank Karrenbeld, Xander Peppelenbosch en Jeroen Ruiten. Hoe kan ik meedoen aan de Robo-Challenge? – We geven je de informatie om aan de slag te kunnen. Zie ook de aparte oproep.

Deze kick-off-avond is voor iedereen vrij toegankelijk, we vinden het fijn als je je aanmeldt: mail@lindaproduceert.nl. Deze avond wordt georganiseerd door Prinsenkwartier: BetaBalie, TOP, DelftDesign, Maakbaar.

Opzet van de avond

20:00                    Opening

20:10 – 20:40     Key note door Rosa Frabsnap

20:40 – 20:50     Geboorte van een diersoort

20:50 – 21:15       Eerste ronde workshop(s)

21:20 – 21:45       Tweede ronde workshop(s)

21:45 – 22:00      Robochallenge ‘Wie verleidt Agatha’: opgave en randvoorwaarden

22:00                     Afsluiting, opening inschrijving challenge en borrel

Visit the location's website here.