GEANNULEERD: TIME OUT before stressing out

In navolging van het meest recente advies van het RIVM en kabinet zijn wij genoodzaakt alle programma’s t/m 6 april af te gelasten. Houd de website, de nieuwsbrief en de social media kanalen in de gaten voor de laatste ontwikkelingen.

 

Gratis en vrij toegankelijk

We ervaren allemaal wel eens stress. Het maakt deel uit van ons leven en heeft een functie omdat het ons helpt om te presteren. Er is niets mis mee om hard te werken en ambitieus te zijn; ga ervoor! Maar wat als het je te veel is? Je bent waarschijnlijk wel bekend met mindfulness apps en zelfhulpboeken. Misschien gebruik je ze zelfs wel. Ze controleren echter alleen de symptomen. De onderliggende vraag is veel belangrijker: waarom ervaar je stress? En waarom is het zo moeilijk om erover te praten?

Interactieve theatervoorstelling
Op 17 maart kun je de interactieve theatervoorstelling TIME OUT bijwonen. In deze voorstelling gaan professionele acteurs de dialoog aan over de vroege signalen en mogelijke oplossingen. Het zal je helpen om signalen van een burn-out te herkennen en de drempel verlagen om over het onderwerp te praten. Het is een ware eye-opener.

Na de voorstelling kun je je naar het Cafe begeven. Daar kun je over het toneelstuk napraten, van een drankje genieten en meer informatie verkrijgen over het omgaan met stress.

Heb jij een time-out nodig?
Woon de speciale bachelorseditie bij op 17 maart die in het Nederlands wordt opgevoerd.

Gratis entrée
19:30 – 21:00 Time Out Theaterstuk
21:00 – 22:00 Café
In het Auditorium van de Aula

Deze voorstelling wordt mogelijk gemaakt door ESA, X TU Delft, ORAS, Studium Generale en Stichting TIME OUT.

Visit the location's website here.