Willem Middelkoop: Patronen van Bedrog

Recording: Willem Middelkoop: Patronen van Bedrog

Patronen van Bedrog – “niets is wat het lijkt”

Nu al de meest spraakmakende presentatie van Willem Middelkoop ooit!

Toegang gratis – aanmelden niet nodig. Deur open om 19.30 uur, dus wees op tijd om van een plaats verzekerd te zijn!

In samenwerking met Studium Generale TU Delft zal Willem Middelkoop op 10 november een bijzondere avondvullende presentatie geven waarin hij aan de hand van Youtube fragmenten laat zien dat vrijwel niets in de wereld is wat het in de massamedia lijkt te zijn. In de huidige wereld van spin-doctors en voorlichters is de Main Stream Media voornamelijk gevuld met ‘nieuws’ dat op een of andere manier is gefabriceerd.

Voor het werkelijke verhaal voert Middelkoop ons langs allesbepalende momenten in de wereldgeschiedenis. Van de ondekking van Amerika door de Chinezen 100 jaar voor Columbus, tot waarom de VS op 11 september 2001 een ‘New Pearl Harbour’ nodig hadden om oorlogen te rechtvaardigen die voornamelijk om olie gaan. Hoe geld uit het niets wordt gecreëerd om alleen de bankiers nog rijker te maken.

Hoe vrijwel alle grote oorlogen met zogenaamde ‘false flags’ worden gestart, en hoe de Oekraine en MH17 in dat plaatje kunnen passen. Ook onthult hij de achtergronden van het Amerikaanse Ebola-patent. Grote bedrijven blijken achter de schermen de wereld te regeren in plaats van ‘democratisch’ gekozen regeringen.

Willem Middelkoop, oud-beurscommentator en bekend van zijn juiste voorspellingen over de crisis en economie bij DWDD en Pauw&Witteman, zal aantonen dat veel van de echt belangrijke verhalen verborgen blijven. Door het gebruik van veel videofragmenten belooft dit een bijzondere spannende avond te worden voor iedereen met interesse in geld, olie, macht en controle.

Visit the location's website here.