SG Podcast #6: Internet der Dingen met Fernando Kuipers

In wat voor toekomst wil jij leven? En wat heeft ze voor ons in petto? Van Droom Naar Daad blikt vooruit en vindt het uit. Middels diepgaande gesprekken met technici, ingenieurs en wetenschappers van de TU Delft verkennen we hun visie op het werk wat ze doen, de technieken die ze ontwikkelen en de dromen die zij hebben voor de toekomst. Hiermee benaderen we de vraag in wat voor toekomst we eigenlijk willen leven.

Fernando A. Kuipers is assistent hoogleraar en hoofd van het Lab on Internet Science van de TU Delft. In deze aflevering spreken we met hem over het Internet der Dingen. Te beluisteren via Spotify , Soundcloud, Stitcher en ITunes.

2 thoughts on “SG Podcast #6: Internet der Dingen met Fernando Kuipers”

Comments are closed.