Bernal cutaway

Brief uit de Toekomst | Mijn liefste Miranda…

Enceladus, Brumaire 13001, postcode Saturnus

Mijn liefste Miranda,

Ik snap niet waarom je moest gaan. Ik wilde je alles geven, hier op dit eiland terwijl…SYCORAX ERROR CODE 0.

We waren aan elkaar geknoopt, vlees en machine. Ik bracht je verlangen, jij bracht me volmaakte harmonie en rust. Ik wilde je alleen maar strelen, en zoenen, en… OVERFLOW ERROR CODE 1

Maar je keerde je van me af. Mijn slaaf Caliban bracht ons zoete vruchten van de bomen uit het achterland, en we keken omhoog naar de ringen van de planeet. Ver weg van de verwoeste aarde. We zagen hoe een luchtschip neerdaalde; het moet de eerste keer zijn geweest dat je mensen zag – behalve mij. RAGEOVERFLOW CODE 1

Hoe heb je me zo kunnen verraden? Ik heb modder tot vlees gemaakt, elektriciteit getemd, je circuits gebouwd, je transistors geprogrammeerd. Ik heb je wakker gekust, leven geschonken. Je opende je ogen van azuurblauwe schelpjes, en sprak tegen me over de woeste wateren in mijn ziel, die ik moest kalmeren.

ERROR: DIGITAL TEMPEST OVERLOAD> DESCRIPTION: EXCESSIVE STORM ALGORITHM EXECUTION< TURBULENT BITS IN CHAOTIC FLUX> PLEASE INVOKE CALM.EXE TO RESTORE SYSTEM BALANCE CODE ERROR 2

Nu ben je er zelf vandoor omdat je het universum wil leren kennen. Ariel repareerde het luchtschip en je bent met hen weggevlogen. Je denkt dat ze je zien als een prinses, maar ik weet dat je voor hen nooit meer zult zijn dan een ordinaire boordcomputer. Ik eet elke dag van de gefermenteerde vruchten tot ik jou zie in een roes – terwijl Caliban klaagt waarom hij deze dronkaard ooit aanbad als een God. Zo verlaat iedereen mij… Ach, wee mij!

Je Prospero

PS Ik stuur een laatste code als baken de ether in, in verlangen en hoop dat je terugkeert…

DEF VERLANGEN()

WHILE TRUE:

IF LIEFDE == TRUE

RETURN “110110011011010111001101”

ELSE:

RETURN “000000000000000000000000”


Wondering how and why we are receiving letters from the future? Check it out here and write one yourself!