Menselijke maakbaarheid. Hoe ver willen we gaan?

Op donderdagavond 28 februari vindt het jaarlijkse Veer Event in Delft plaats (Powered by SG), als inleiding op het grote symposium van de Veerstichting in Leiden dit jaar met als thema ‘grenzen aan maakbaarheid?’.

De wereld lijkt maakbaarder dan ooit. Voortschrijdende technologische vooruitgang geeft macht over onszelf en over onze omgeving. We sleutelen aan onze genen en geven de wereld om ons heen in hoge mate vorm. De mogelijkheid mensen slimmer, gezonder of mooier te maken ligt binnen handbereik. Het ontwikkelen van biotechnologie biedt veel oplossingen en kansen. Maar daarmee ontstaan ook vragen: Moet alles wat technisch haalbaar is, ook kunnen? Hoe ver willen we gaan?

Deze avond in Delft zal in het teken staan van Menselijke maakbaarheid. Tijdens het symposium zullen drie sprekers hun kijk op het thema vanuit hun eigen vakgebied uiteenzetten en met het publiek in discussie gaan. Tussen de sprekers door kun je genieten van een muzikaal intermezzo. Laat je inspireren en maak kennis met de Veerstichting!

Tijdens de borrel na afloop is er de mogelijkheid om al je nieuw vergaarde inzichten te delen met de andere deelnemers en het gesprek aan te gaan met de sprekers onder het genot van een (gratis) drankje.

–              Inloop vanaf 19.15
–              Aanvang om 19.30
–              Afsluiting 21.45 met aansluitende borrel

Zet jezelf op aanwezig om op de hoogte te blijven van de sprekers!

Voor meer informatie over de Veerstichting: www.veerstichting.nl

 

Visit the location's website here.