GEANNULEERD: Innovatie & ondernemerschap | Duurzaam Delft

DIT EVENEMENT IS HELAAS GEANNULEERD

In Delft zijn vele startende bedrijven op energie gebied. De stad zou heel goed als proeftuin kunnen dienen voor een aantal van deze bedrijven. De vraag is dan natuurlijk lenen de producten zich daarvoor, zijn er geïnteresseerde partijen en hoe zou een proeftuin plaats moeten vinden. Onder welke condities is een duurzame inzet mogelijk.

sprekers: worden binnenkort bekend gemaakt.

Energietransitie – achtergrond
Nu de traditionele energievoorraden duidelijk minder worden is er een grote energietransitie aan de orde. In Delft is veel kennis op dit gebied aanwezig en het ligt voor de hand daar regelmatig aandacht aan te besteden.

Opzet
De Buccaneer is een broedplaats voor startende bedrijven in de energiesector en offshore. Een mooie gelegenheid om op de hoogte te worden gesteld van de laatste ontwikkelingen en contacten te leggen tussen partijen die actief zijn op dit gebied. Er worden vier bijeenkomsten georganiseerd waarbij steeds een onderwerp wordt belicht vanuit diverse invalshoeken.  De bijeenkomsten vinden plaats op donderdag en een keer op dinsdag om 20.00 uur in de ruimtes van de diverse partners.

Locaties:
Buccaneer: Paardenmarkt 1A,  Delft
Prinsenkwartier: Sint Agathaplein 4, Delft
Theater de Veste: Vesteplein 1, Delft

Visit the location's website here.