TEDxDelftCinema: Lekker Eten, Water en Geld met Rolf Hut

“Een avond waar een professor watermanagement, een docent economie en een thuiskok met elkaar in gesprek gaan, afgewisseld met ludieke, schokkende,  informatieve stukken cinema. Klinkt leuk? Mooi, dat lijkt mij ook. Dus: 14 januari 2014 om 19.30 in filmhuis Lumen in Delft: TEDxDelftCinema, met als host/curator:  Rolf Hut!

Want die thuiskok, dat ben ik. Een kant van me die ik niet vaak buiten de privé-sfeer etaleer. Behalve als ik taart moet meebrengen naar werk. Dan ga ik los. Bij de eindpresentaties van “meten aan water” had ik dus 50 cupcakes in 4 smaken mee.

TEDxDelftCinema is een avondvullend programma in filmhuis Lumen waar een curator de kans krijgt zijn visie/inspiratie te delen, gebruik makend van video fragmenten (onder andere TED video’s). Toen Rob van TEDxDelft en Jerome van Lumen mij vroegen om een avond TEDxCinemaDelft te verzorgen was het onderwerp snel gekozen. In het nieuws hoor ik regelmatig over misstanden rond de productie van het voedsel waar ik zo van hou. Ik doe daar niets mee en sluit moedwillig mijn ogen. Daarom heb ik mijn vrienden Nick van de Giesen en Michel Frijns uitgenodigd om met mij op het podium plaats te nemen en te bespreken of er iets mis is in de voedselwereld, hoe dat komt en of we er iets aan kunnen doen. Het wordt een soort zomergasten, maar dan live in een bioscoop.”

Dus 14 januari vanaf 19.30 (tot ongeveer 2300) staan Nick van de Giesen, Michel Frijns en Rolf Hut in Lumen voor TEDxDelftCinema. Reserveren via 015 214 0226.

Visit the location's website here.