CCP Extra | Het Filosofisch Café: de wetenschap achter meditatie

youtubeFacebookTwitterInstagram

CCP Extra: Filosofisch Café | Thursday 25 June
Wednesday’s post: Marjan Olfers on the de-democratisation of sports
Tuesday’s post: The Matrix Economy
Monday’s post: What You Can Do To Fight Racism

CCP Extra | Het Filosofisch Café: de wetenschap achter meditatie

Het lijken twee totaal verschillende werelden, zelfs tegenovergesteld. Terwijl er in de wetenschap gewerkt wordt aan feitelijk bewijs, lijkt meditatie op niets anders gestoeld dan onderbuikgevoelens. Maar er zit harde wetenschap achter de effecten van meditatie. In deze 1,5 Meter Sessie van Het Filosofisch Café duiken we in de bewezen wetenschappelijke effecten van meditatie met topneuroloog Steven Laureys. Via livestream geeft hij een lezing over hoe het werkt, wat het oplevert en hoe je zelf kunt beginnen. Met een live meditatiesessie door Maryvonne Verkerke (de Mindfulnessschool) om het zelf te ervaren!

Er zijn slechts 30 kaarten te koop voor in het theater, maar je kunt deze avond ook volgen via livestream. De link naar de livestream volgt zo snel mogelijk via onze website.

Studium Generale created a Corona Care Package to make #StayingIn as pleasant as possible. In the following weeks we will share videos, blogs, articles and podcasts within four focus areas: Mental Health, The World After Corona, Arts & Culture and other online events.