Theatercollege “F*ck die onzekerheid”

NETWERKBIJEENKOMST ZieSO – secretaressenetwerk

Gratis toegang en broodje

Vréneli Stadelmaier  gaat in haar theatercollege in op de angst om door de mand te vallen. We kennen allemaal wel dat kleine stemmetje in ons hoofd dat zegt dat je niet goed genoeg bent, en dat ze er achter komen dat… Op humoristische wijze bespreekt Vréneli de vooroordelen, culturele verwachtingspatronen en fysieke verschillen die maken dat vrouwen er gevoeliger voor zijn dan mannen. En ze komt met concrete tips wat je er aan kunt doen.

Een theatercollege is amusement met inhoud. Vréneli combineert dit met video, muziek en interactie met het publiek. ‘ Mindblowing’ volgens een bezoekster. Dit wil je niet missen!

drs. Vréneli Stadelmaier is bedrijfskundige, auteur, professioneel spreker, feministe en loopbaancoach. Zij schreef de bestseller ‘F*ck die Onzekerheid’ en op 11 juni verschijnt haar tweede boek,  ‘’Een Slimme meid is op haar toekomst voorbereid, Survivalgids voor jonge ambitieuze vrouwen” dat jonge vrouwen voorbereidt op de eerste 10 jaar na hun afstuderen. Vréneli is directeur oprichter van SheConsult, een trainings-/coachingsbureau voor hoogopgeleide vrouwen en treedt regelmatig met haar theatercolleges op bij organisaties en netwerken, en binnenkort ook in de theaters. Ze is regelmatig in media en ze is een actief vlogger. Voor haar werk won Vréneli in 2015 de regeringsprijs voor vrouwen-

Visit the location's website here.